Troler Lamonza Alcazar | Bagaj cabina premium

Astazi va prezentam oferta de trolere Lamonza Alcazar ieftine cu carcasa dura de care dispune site-ul vreaubagaj.ro.

Pentru ca nu se stie niciodata cand o calatorie bate la usa si vti fi nevoit sa plecati pe neasteptate, este bine sa fiti pregatit. Un troler nu trebuie sa lipseasca nimanui, indiferent ca se deplaseaza des sau nu.

Trolerele cu carcasa dura sunt mai rezistente in comparatie cu trolerele cu carcasa semidura. Carcasa dura este confectionata din ABS sau policarbonat. Aceasta va va proteja mult mai bine bunurile din troler.

Comanda acum Lamonza Alcazar de pe www.vreaubagaj.ro. Click aici . Transport in 24 ore!

Culorile acestor trolere Lamonza ieftine sunt variate si va veti gasi cu siguranta culoarea dorita. Design-urile lor sunt mai mult business, dar sunt si casual si se potrivesc cu scopul oricarei calatorii.

Aceste trolere Lamonza ieftine cu carcasa dura nu se rup si nici nu se descos. Au o calitate inalta si este o investitie pe care nu o veti regreta. Sunt disponibile in 3 culori: Gri, Albastru si Negru

Sunt dotate cu sistem trolley ajustabil. Au cate doua manere si dispun de 4 roti rotative la 360 de grade. Toate atributele enumerate, fac din aceste trolere Lamonza ieftine cu carcasa dura unele foarte usor de manevrat si transportat.

Interioarele lor sunt foarte incapatoare. Sunt captusite in totalitate. Dispun de buzunare interioare pentru o organizare mai buna a bagajului. De asemenea, au si curele elastice de fixare care va vor tine in ordine toate lucrurile.

Dimensiunile acestor trolere Lamonza ieftine cu carcasa dura sunt variate. Va puteti alege unul care sa se incadreze ca bagaj de mana la compania aeriana cu care zburati. Oferta noastra dispune si de trolere de dimensiuni medii si mari, pentru bagajul de cala. Doar dvs. decideti ce dimensiune vi se potriveste cel mai bine.

Totusi, in cazul in care calatoriti cu avionul, nu uitati sa verificati dimensiunile si caracteristicile bagajelor accepte de compania aeriana cu care veti zbura.

Daca doriti sa achizitionati trolere Lamonza ieftine cu carcasa dura, va rugam vizitati pagina produselor pe vreaubagaj.ro. Vreaubagaj.ro livreaza orice produs in maxim 48 ore!

 

 

Specificatii

 

Troler spinner cu 4 roti duble ce asigura stabilitate si usurinta in deplasare.
Troler cu doua compartimente:
– primul compartiment beneficiaza de un buzunar special (captusit) destinat depozitarii laptopului si a tabletei si prevazut cu banda velcro pentru siguranta. De asemenea are un buzunar din plasa inchis cu fermoar.
– cel de-al doilea compatiment are curele elastice pentru fixarea bagajului, doua buzunare din plasa si unul lateral, toate prevazute cu fermoar.
Maner retractabil ergonomic in partea superioara pentru o manevrabilitate facila
Trolerul este prevazut cu sistem de cifru dublu (pentru garantarea securitatii bagajului din ambele compartimente) si sistem TSA.
Sistem troler telescopic din aluminiu cu doua trepte.
Pe partea din spate poate fi personalizat cu o placuta detasabila.
Material: PC

Lasă un răspuns